Таро Колесо Року: Світ

 Таро Колесо Року: Світ "Обійми Пори Року".

Молода вродлива жінка являє собою збірний образ.  Це і Триєдина Богиня: дівчинка, жінка, стара. Це - родюча Матінко Природа. Це і звичайна земна жінка. Її чоло прикрашає стрічка з символами пор року, а її волосся закрутило Колесо Року чарівним вихором. Тут ми бачимо усі чотири пори, чотири елемента світобудови (тварини, стихії, масті Таро, фіксовані хрести Зодіаку) є основою усіх речей. Речі пов'язані між собою у статиці та у русі. Це і є головний сенс Світу, Обіймів Пори Року. Рух Колеса ніколи не зупиниться, він не має а ні початку, і на кінця. Колесо Року рухається безперервно, наступний сезон змінює попередній, він і кінцем і початком. Смерть старого Бога є народженням нового Бога. Тільки Богиня вічна, вона знає, що кінця не має, і наступний оберт Колеса Року дарує їй нове життя та нову любов.

Світ каже про те, що цикл добігає кінця. Успіх, здійснення бажаного. Довгоочікувана та нарешті остаточна перемога, триумф. Реалізація по максимуму. Ті переходиш на новий, більш розвинутий та творчій рівень. Радість, цільність, благополуччя. Можливо ти у одному з моментів проживеш усі етапи розвитку, від страху та сумнівів на початку до задоволення завершення. Та зазнаєш внутрішній підйом, піднесення від того, що ти зуміла подолати важку ситуацію, вирішити проблему. Прагнення до досконалості та єднання з усім світом та Природою.

Час Світу - ціла доба, будь-яка пора року, будь-який період. Людина внутрішньо вільна в обмежених умовах. Вік теж будь-який. Перехідні періоди за природними циклами (перше кохання, заміжжя, народження дитини)

Дії Світу насичені як емоційно, так і енергетично. Тобі здається, що одна доба стискається до хвилини або розтягується на рік. Ти проживаєш усі емоції за період одного етапу. Громадський успіх, вихід на новий, навіть світовий рівень. Далека подорож, народження творчих проектів. Або поповнення у родині, народження дитини.

Людина Світу цікава, творча, багатогранна. Вона володіє величезними знаннями та багатим кругозором Людина Світу обожнює подорожувати та вивчати різні культури. Вона самодостатня, вже реалізувалася у родині або у роботі та знайшла себе у соціумі.  Бог чи Богиня. Людина може бути носієм будь-якої соціальної ролі. 

Любов - міцний союз, рівноправні відносини. Партнери чудово сумісні на усіх рівнях: як коханці, ділові партнери та друзі. Допомагають вирішувати проблеми, чоловік розуміє жіночі труднощі, а жінка допомагає йому у всьому. Нове знайомство має гарні перспективи. Міцний союз, який переходить у шлюб.

Робота на отримання результата. Нова посада, реалізація проекта, максимальний розвиток творчих здібностей. Заслужена винагорода, прояв багатогранності особистості. Великий дохід та отримання гідного гонорару.

Здоров'я міцне. Загартований організм з гарним імунітетом. Згідно з віком людина має відмінне здоров'я та опікується ним. Періодичні обстеження, діагностика, вияв проблем та остаточне їх вирішення. Одужання та відновлення організму. Але, якщо мова йде про невиліковні хвороби, це означає, що людина скоро піде з життя.

Світ радить тобі сміливо братися до роботи та доводити справу до кінця. Розширюй кругозір та реалізуй свій потенціал. Не забувай експериментувати та додавати нового. Зараз час досягнення своєї мети та отримання результату. Цей етап завершено, ти переходиш на новий оберт Кола Року. Усвідомлення свого призначення та реалізація здібностей та талантів.

В перевернутому положенні Світ теж каже про досягнення результатів, але не у повній мірі. Тобі не вистачило сил або терпіння для того, щоб повністю реалізувати задумане. Можливо, ти зупинилася на результаті першого етапу, застрягла там і не пішла далі, до кінця. А можливо та не використовуєш свій потенціал повністю, бо немає впевненості у свої силах або у гарному завершенні справи.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам