Таро Колесо Року. Розклад "БОГИНЯ МІСЯЦЯ"

 Ось і добіг до кінця огляд Арканів колоди Таро Колесо Року. Давай тепер трошки попрактикуємось. 

Наша Триєдина Богиня, Жінка, Богиня Місяця. Місячні цикли впливають на нас, надають або забирають силу. Давай спробуємо невеликий розклад, для того, щоб збалансувати свою енергію.

1 - Джерело енергії. Те, що надає тобі сили.

2 - Вир. Те, що забирає твою енергію.

3 - Баланс. Те, що ти отримаєш, розкривши свій потенціал.

4 - Блок. Твої внутрішні перешкоди, блоки, які заважають тобі.

5 - Секс. Як розкрити свою сексуальність?

6 - Несвідоме. Твоя інтуїція, робота з підсвідомістю.

7 - Висновок.

1 - Джерело енергії - Старший Аркан ХХ Суд. Ти звільняєшся від  обмежень та стаєш знову легкою пір'їнкою у обіймах вітерця. Ти готова до глобальних змін і сама ініціюєш їх. Ти сама вже змінилась і звикаєш до "нової себе"
2 - Вир - перевернута Помірність як раз і каже про не збалансовані емоції. Емоції б'ють через край, ти намагаєшся їх втримати, але це тільки призводить до дурних вчинків. Ти повністю занурилась у якусь справу, забувши про все інше. Зупинись та приділяй увагу рівномірно усім сферам життя.
3 - Баланс - Молодший Аркан Двійка Кубків. Якщо ти навчишся балансувати свою енергію то зможеш почати нові відносини. Почуття розтануть під першими промінцями весняного сонечка. Нові або оновлені старі відносини.
4 - Блок - Перевернутий Старший Аркан Коханці.  Ти занадто ідеалізуєш свого партнера. Або закохалася у неіснуючу людину. Ти порівнюєш справжнє кохання і те, яке собі намріяла. Боїшся зробити хибний вибір. Через це ти можеш залишитися сама.
5 - Секс - Перевернута Королева Пентаклів. Секс пов'язаний для тебе з матеріальними задоволеннями. Ти вимагаєш певної плати. Красива обкладинка затьмарює внутрішній світ людини. Як тут можна знайти почуття. Можливо, тобі треба не дивитися на зовнішній блиск партнера, а довіритись його почуттям?
6 - Несвідоме - Молодший Аркан Вісімка Мечів. Ти відчуваєш інтуїтивно свої стрази та комплекси. Та намагаєшся боротися з ними. Бо вони затримують твій рух. Зараз не має допомоги зовні, та якщо ти продовжиш виправляти свої помилки, все вирішиться.
7 - Підсумок  або висновок. Тут у нас Король Мечів. Ти отримає те, що заробила, все по Закону. Карма у дії. Помилки треба виправляти, хибні вчинки караються за законом. Гарні дії та прагнення змінитися на краще винагороджуються. Тобі нема кого звинувачувати, але й подолати внутрішній драконів тобі доведеться самостійно. Зараз розум повинен контролювати емоції. 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам