Таро Колесо Року: XIV Помірність

 Таро Колесо Року: XIV Помірність "Фея Води"

Чарівний схил гори, з якої тече струмок живої води. Частина схилу  вже вкрилася зеленою травою. Навіть розквітає гіацинт - квітка весняних дощів.Друга частина схилу ще під снігом. А вдалині застиглі крижані гори. Тендітна Фея опустилася навколішки біля струмка. Вона виконує важливу роботу: переливає живу воду з крижаного глечика у глечик, прикрашений квітами. Усі пастельні кольори Аркану натякають на магію Води та масть Кубків / Чаш. Наша тендітна красуня нагадує фею з кельтских міфів, Мелюзину. вона є духом свіжої води у святих криницях, а інколи Мелюзина оберталася змією. Помірність є довгий та поступовий процес повернення з померлих, переродження та трансформації.

Помірність каже про зцілення та прогрес через трансформацію, встановлення балансу, рівноваги. Очищення душі і тіла, спокій, терпіння та цільність. Все йде своєю чергою, адаптуйся до нових умов та розподіляй енергію. Усі фактори поєднуються у одній точці. Цілительство та алхімічні перетворення, янгол - охоронець.

Час Помірності - ранок, весняна трансформація, коли починає сходити сніг. Весняне рівнодення, спокійна течія життя. Людина у дитинстві та юності.

Дії Помірності повсякденні, які ми звикли виконувати завжди. Повільна течія душевної бесіди, вмивання та очищення у бані. Може бути подія, яка дозволить тобі віднайти віру та душевний спокій: хрещення, зустріч з потойбічним світом.

Людина Помірності спокійна та розсудлива, врівноважена та далекоглядна. Поряд з Помірністю інші почувають себе у безпеці. Помірність також емоціонально врівноважена, вона може примирити сперечальників та загасити конфлікт. Помірність несе людям спільність та дружелюбність. Як наша тендітна та зовні вразлива Фея Води, така людина здається слабкою та тихою. але вона здатна витримати удар долі та не зламатися. Це - цілителі, хіміки, люди, які несуть трансформацію.

Любов для Помірності це тісна  та терпелива взаємодія. Якщо ті бажаєш іспанської пристрасті, то проходь далі. Тут відносини будуються на взаєморозумінні та підтримці, вони довгі, партнери глибоко проникають один в одного та майже живуть і дихають єдиним цілим. Відносини рівні, немає того, хто веде. Якщо Помірність з'явилися на питання про початок відносин, то готуйся до довгого, поступового пізнання партнера, соналаштування один на одного.

Робота постійна, спокійна та творча. Трансформація та пошук нового. У колективі кожен вносить своє у спільну працю що створює чарівну картину взагалі. Гроші теж помірні. Вистачає на вирішення побутових справ, та на надмірності - не вистачає.

Здоров'я гарне. Людина має загартований організм, усе працює, як гарний годинник. Поступово сили та енергія відновлюються, баланс приходить до норми. Якщо хвороба вже є, то настає час поступового одужання.

Помірність радить не поспішати. Перед тим, як розпочинати справу, уже добре обміркуй. Пам'ятай про почуття міри та стриманість. Ти обов'язково отримаєш бажане. Та при появі Помірності більш важливий сам процес, алхімічне творіння. Саме у цьому процесі ти навчаєшся. Не треба чекати швидких результатів, не поспішай та насолоджуйся процесом.

В перевернутому положенні Помірність каже про неврівноваженість, нестабільність. Емоції несбалансовані, б'ють через край. Ти не можеш їх тримати під контролем. Як слідство, ти робиш нерозважливі вчинки, конфліктуєш та втрачаєш рівновагу. Ти повністю занурюєшся у якусь одну сферу, забуваючи про все інше. Це є причиною втрати родини, дружніх стосунків. Неспокійний час невизначеності та перепадів настрою. Може бути варіант, коли ти починаєш користуватися силою, як дубиною.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам