Таро Колесо Року: XIX Сонце

 Таро Колесо Року: XIX Сонце "Володар Сонця"

Рогатий Бог (Кернунос?) сидить на зеленій траві, його оточують кущі червоних троянд. А за його спиною висить величезне Сонце, наповнюючи світлом та теплом все навкруги. Рогатий Бог є Батьком усього живого на нашій землі. Він - бог життєвих сил та плодючості. Рогатий Бог - покровитель лісів, родючих полів та тварин. Він часто з'являється у образі Людини - Оленя таким чином вказуючи на справжні аспекти людини та природи: чоловічий початок, бажання, запліднення та розмноження. Сам Рогатий Бог - Сонце, джерело життя, а його гіллясті роги - сонячні промені та довговічність. Роги Кернуноса нагадують гілки Древа Життя Іггдрасіль. Та кожного року олені скидають старі роги та відрощують нові. Тому це ще є символом циклічності життя, вмирання та відродження природи. Рогатий Бог є також символом Літнього Сонцестояння. Це самісенький пік слави, сили та чудовості, вихід на саму верхню сходинку могутності.

Аркан Сонце каже про активний розвиток, динаміку та велику життєву силу. Плодючість та достаток, щастя та радість. ти насолоджуєшся процесом отримання задоволення від життя. Впевненість у собі. Отримання визнання та нагород. Час, проведений на природі.

Час Сонця - Літа, червень, дні Літнього Сонцестояння. Кернунос ще має особисте свято - 18 жовтня. Час доби - опівдні. Розвиток життєвих сил людини, 25 -55 років.

Дії Сонця щасливі. Ти досягнула мети, отримала бажане. Весілля, довгоочікувана зустріч, народження дитини, отримання нагороди або визнання твоїх заслуг. Чоловіки проходять обряд ініціації.

Людина Сонця - це справжній позитив. Оптиміст, який своєю енергією та завзяттям запалює все навкруги. Вона яскрава, харизматична та завжди на увазі. Там, де з'являється Сонце,  починається рух. Сонце - творча, талановита та цікава людина, незамінний друг та вірний товариш. Харизматичний лідер, кумир, за яким йдуть люди. Батько - засновник династії.

Любов - відкритість та довіра, відвертість та духовна близькість. Сексуальне задоволення. Щасливе життя у шлюбі. Велика родина, у якій разом щасливо проживають декілька поколінь різного віку.

Робота дозволяє виявити свої таланти та отримати задоволення. Професійний рост та підвищення майстерності. Ти працюєш із задоволенням. Робота активна, запальна, творча. Підвищення по кар'єрі, гідна зарплатня, яка постійно зростає. Гарний прибуток.

Здоров'я міцне і не залежить від віку. Багато енергії та життєвих сил, жвавість розуму та бажання поділитися з іншими. Хвороба швидко відступає, повне одужання.

Сонце радить тобі насолоджуватися і процесом, і результатом. Залиш проблеми та поринь у щасливі хвилини, вони так швидко минають. Ті розв'язуєш усі проблеми та без напруги отримуєш бажане. Все йде як тобі треба. Здійснення мрій.

В перевернутому положенні Сонце - Володар Дня теж опікає та обдаровує. може його сили є слабші, ніж у прямому положенні, та Сонце все ж достатньо сильне. Бажання виконуються, але з затримкою. Або результат тебе не зовсім задовольняє. Людина не довіряє долі, вона шукає каверзу або обман.  Тому дуже часто щасливі миті минають непоміченими. А ти потім шкодуєш, та намагаєшся хоча б згадати їх.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам