Таро Колесо Року: XV Диявол

 Таро Колесо Року: XV Диявол "Диявольські Обійми"

Голі чоловік та жинка злилися у пристрасних обіймах, а навколо них вирує полум'я. Колюче стебло рози, як щупальця спрута, обвиває їхні тіла, а над головами коханців розпустився величезний бутон троянди. Він притягує погляди та вінчає собою Аркан Диявол. Це - червона троянда, символ бажання та пристрастного кохання. Та коли усього цього стає забагато, воно спалює тебе та стає згубним. Всепоглинаюча пристрасть не дозволяє тобі помічати, що тіло ранять гострі шипи, а полум'я обпалює тебе.

Надмірне захоплення та неконтрольована бажання, пристрасть, що спалює. Фанатизм та захопленість ідеєю, залежність, необ'єктивна оцінка. Прагнення до самовдосконалення та перфекціонізм. Бажання отримати все, зразу, більше. Сексуальність та чуттєвий досвід. Використання (часто надмірне) своїх та чужих ресурсів. Магнетизм та чарівність, великі можливості, але вони даються тобі авансом. За все прийдеться розплачуватись. Темні сили та чорна магія.

Час Диявола - опівдні, кінець червня, самий спекотний період року. Відчуття початку кінця, людина 39 - 50 років, пускається "во всі тяжкі" для того, щоб задовольнити свої чуттєві бажання. Сивина у бороду, біс у ребро.

Дії Диявола - бурхливий сексуальний роман. Ти чимось поглинена без залишку, ці думка займають весь твій час. Вечірка, відвідування ресторану, кредит. Розтрата своїх або чужих грошей (емоцій).

Людина Диявол харизматична та дуже приваблива. Вона приваблює протилежну стать, діє імпульсивно, не думаючи. Ловелас, творець, майже геній. Диявол здатен захопитися так, що може присвятити своєму захопленню все своє життя. Така людина володіє потужною енергетикою та сяє дуже яскраво. Диявол - сильний маг. Йому здається, що він підкорив своїх демонів, та насправді, саме його демони керують бажаннями мага. Це неформальні лідери та улюбленці публіки, кумири. Диявол може бути фанатом, він сам є залежним, або робить інших залежними від чогось.

 Любов - це пристрасть та секс. Партнери повинні повністю задовольняти один одного. Бажання та чуттєве задоволення. Бурхливий секс дозволяє заплющити очі на інші проблеми. Нові відносини захоплюють та спалює, не дає можливости думати про щось інше. Такі відносини не тривають довго. Іноді Аркан Диявола з'являється, коли іде мова про запліднення.

Робота - всепоглинаючий творчій процес, коли людина живе на роботі та нічого, окрім роботи, бачити не бажає. Залежний, підлеглий стан. Виконання будь-якої роботи заради грошей. Великий аванс, який треба потім відробляти. Надприбуток.

Здоров'я відмінне. Організм може переносити велике навантаження. Різні надмірності сприймаються спокійно. Хворіє рідко, важко та швидко відновлюється.

 Диявол радить тобі навчитися відчувати та отримувати від цього задоволення. Максимально використовуй свої ресурси та віддавайся на всі сто. Захоплюйся але не забувай про почуття міри. Ти отримаєш гарний результат, але не піддавайся спокусі. Ти ж пам'ятаєш, це - аванс, розплата за нього ще попереду.

В перевернутому положені Диявол каже саме про розплату за борги, каяття та похмілля. Твоє тіло відмовляється сприймати найменше навантаження. Втрата прагнення жити, відсутність апетиту, немає бажання близьких стосунків, апатія. Розчарування у своїх силах та поведінці, бажання очищення духовного та фізичного. Звільнення від залежності.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам