Таро Колесо Року: XVI Вежа

 Таро Колесо Року: XVI Вежа "Дерево та Блискавка"

Темрява накрила землю. Важкі свинцеві хмари повністю закрили небо. Холодний дощ стоїть суцільною стіною. Та ось дощові стіну розриває блискавка. Її сяйво висвітлює міцне плодове дерево. Блискавка потрапляє у нього и починається пожежа. Кремезна родюча яблоня вщент зруйнована, а яблука розсипались по землі. Їх не встигла зібрати, або вони лежать так дуже давно. Гроза очищає повітря, а дощ змиває усе, що залишилося від минулого. Небо прояснюється і починається нове життя. Та це буде далі, а поки тільки чорні ворони кричать про біди та нещастя. Ворони є провісниками смерті та лиха і зараз їх час.

Вежа говорить про лихо та небезпеку. Зміні неочікувані та небажані. Ситуація прояснюється, але перед твоїми очами тільки негаразди. Винищення та руйнування, поразка, провал. Різке втручання Долі, кара Богов. Надія на краще майбутнє втрачається, але є можливість через руйнацію позбавитися від гіркої долі. Неочікувані відкриття, інсайти та осяяння.

Час Вежи - опівночі, літні грози та урагани або початок листопада, Самайн. Зараз є можливість позбавитися від усього мертвого, застарілого та непотрібного. Людина входить у одну з криз: 30, 42 або 65 років.

Дії Вежи неочікувані та неприємні. Вони кардинально змінюють твоє існування. Це може бути втрата чогось дорогого для тебе, катастрофа, яка може привести у лікарню. У найважчих випадках може бути фізична смерть. Неочікувані неприємні звістки про майбутні неприємності, стрес або фізичне небезпека.

Людина Вежа має вибуховий характер, агресивний та гнівливий, з некерованими діями. Дратівлива, з підвищеною нервозністю. Її легко поранити, бо вона має "тонку" шкіру. Людина Вежа має має дар передбачування та дуже рідко ним користується (або не користується зовсім). Це - порушник спокою. Можливість позбавитися небажаної ролі, яку тобі нав'язало суспільство. Втрата соціальної ролі зовсім.

Любов теж руйнується. Сварки та скандали, раптові відходи, звістки про зради. Руйнація відносин та звичного способу життя. Переривання родинних традицій. Неможливість народити дитину та продовжити свій род. Приниження, насилля, побої.

Робота - звільнення або зачинення підприємства. Провал на екзамені. Конфлікти з колегами. Необхідність зміни колективу або місця праці. Робота тобі не підходить. Втрата грошей, навіть банкротство.

Здоров'я теж руйнується. Проблеми з фізичним тілом або психікою. Нещасні випадки, нервові зриви, різке погіршення самопочуття. Неочікувані хвороби або серцево-судинні катастрофи на кшталт інсульту.

Вежа радить тобі бути готовою до неочікуваних, та не дуже приємних, змін. Треба проявити обережність та прислухатися до попередження Долі. Компромісу не може бути, треба загострити ситуацію, змінити спосіб життя. Руйнування, яки прийшли у твоє життя,треба прийняти як керівництво до дії. Втрати - це сплата за рахунками або жертва богам. Невдачі, лиха та руйнування необхідні для того, щоб позбавитися від зайвого та почати новий період свого життя. Позбавлення від минулого та розчищення шляхів.

В перевернутому положенні Вежа говорить про відновлення після розрухи. Поступово життя повертається у нормальне русло. Можливо, руйнування було частковим, є можливість все виправити. Наша яблуня постраждало від вогню, та коріння дерева цілі. Може бути такий варіант, що зовні все виглядає благополучно,  та іже йде поступове руйнування всередині. Ти ще намагаєшся це виправити, та воно тільки подовжує агонію. Людина відмовляється розуміти, що старе життя закінчилося, починається новий етап, а руйнації уникнути не вдасться.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам