Таро Колесо Року: XVII Зірка

Таро Колесо Року: XVII Зірка "Озеро Надії" 

Тиха ніч, небо усіяне зірками. Вони відображаються у воді річки. Прекрасна гола дівчина стоїть по пояс у воді. Її очі дивляться у небо, а руками вона тягнеться до богів та підносить молитву у сподіванні гарного та щасливого майбутнього. Можливо вона бажає дотягнутися до зірок та взяти одну для того, щоб виконати своє бажання. Поряд з нею на воді тихо сплять білі латаття. Їх ще називають лебединими квітами бо вони схожі на чарівних, тендітних птахів - символу витонченості, натхнення, спілкування з іншим світом та навіть перехід до світу духів.

Зірка дає надію на відродження та нове життя. Стимул, натхнення, наснага. Відкриття талантів, інтуїція, осяяння. Затишні куточки природи, де ти можеш відпочити від суєти.

Час Зірки від початку весни до середини літа, кінець ночі, вже перші промінці сонця висвітлюють темне небо. Людина отримує перші досягнення у творчості та професії, юність та початок другої половини життя.

Дії Зірки - залишитися сам на сам із зоряним небом. Медитація та спілкування з духами. Розмова по душах, візит до музею або театру. Людина розчиняється у природі, єднається з нею повністю.

Людина Зірка відкрита та щира. Поет, відсторонена від усього, на своїй хвилі. Людина мудра та глибока, але у побуті, як мала дитина. Живе інтуїцією, має здібності до яснобачення. Душевний товариш з яким можна розмовляти відверто та ділитися мріями. Людина мистецтва або той, хто подає надії (дитина, студент)

Любов - це дар долі. Партнери піклуються один про одного, відносини підвищені, взаєморозуміння та довіра. Нове знайомство ідеальне та романтичне. Але... Знову виникає проблема побуту. Тому про шлюб або спільне життя говорити ще зарано.

Робота саме та, якої ти гідна, там де ти можеш проявити свої здібності та таланти. Приплив натхнення, справа затягує, ти навіть забуваєш поцікавитися про гонорар. Та плата тебе приємно здивує. Можливо, ти отримаєш разові грошові виплати або премії.

Здоров'я міцне, ти навіть не розуміє, що таке хворіти. Одужання буде обов'язково та принесе бажання жити новим життям та повного оновлення організму.

Зірка радить тобі бути відвертою та щирою, відкрийся людям та світу, довіряй долі. Просто повір, що все буде добре, сподівайся на краще та мрій про чарівне майбутнє. І обов'язково втілюй свою мрію у життя. Попереду небо вже освітлюють промінці сонця, зірка світить тобі на твоєму шляху. Все здійсниться, навіть найпотаємніші бажання. Треба тільки трошечки почекати і ти отримаєш посмішку долі.

В перевернутому положенні Зірка каже, що ти втратила зв'язок з божественним. Загубила віру та надію, творчість зійшла на нівець. Ти не бачиш перспектив та розчарувалася у собі. Повністю присвятила себе вирішенню побутових проблем. А можливо твої плани та мрії настільки утопічні, що їх неможливо здійснити. Ти втратила зв'язок з реальністю та не контролюєш своє життя.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам