Таро Колесо Року: XVIII Місяць

 Таро Колесо Року: XVIII Місяць "Володарка Ночі"

Зоряна ніч. Вродлива гола дівчина сидить на серпі старого спадного місяця. Її чарівне блакитне волосся таке довге, що торкається води озера. Красуня має таємничій погляд, який наче спокушає відправитися разом з нею у загадкову місячну подорож, або попереджає про щось. У лівій руці дівчина тримає букет з білих п'ятилисників, а у правій руці - букет з тендітних ніжно-рожевих весняних квітів. Місяць мінливий, він постійно змінює своє обличчя, отже і вплив. Це, як барашки на воді, то вони пробігають на берег білою піною, та за мить вода заспокоюється та стає гладкою, як дзеркало і все зникає.

Місяць каже про таємницю, загадку, ілюзії. Самообман та невміння розрізняти дійсність та мрії. Пам'ять та спогади, розвинена уява, бачення та фантазії. Несвідома творча активність, сновидіння. Приховані мотиви, ілюзії, помилки та страхи. Небезпека загубитися як думками так і фізично. Психічні розлади. Таємні вороги. Ти маєш великий магічний потенціал, яким треба навчитися керувати, бо можеш стати такою собі "мавпою з гранатою"

Час Місяця: молодик або старий місяць, не залежить від сезону або пори року. Ніч - час ілюзій та самообману. Жінка або молода, або вже у роках, незаміжня та самотня.

Дії Місяця: мінлива та неймовірно заплутана ситуація, дивні зустрічі або таємничі плани та події. сновидіння та медитації, народження поетичних творів, музики або художнього шедевру.

Людина Місяць малопомітна, вона заглиблена у себе, дуже важко розговорити або розворушити. Місяць живе у своєму особистому світі, та пам'ятай, "у тихому вирі чорти водяться" Місячна людина сильно реагує на місячні фази, вона є творчою особистістю. Може в залежності від Місяця або простати весь день, або творити без зупинки. Місяць може страждати лунатизмом або розмовляти уві сні. Людина, від якої можна чекати все, що завгодно. Невизнаний геній або душевно хворий. Поет, митець, людина - загадка.

Любов у фантазіях та мріях. Романтичне захоплення, не пов'язане з якоюсь реальною людиною чи подією. Обережність та невпевненість у своєму виборі. Смуга нерозуміння. Обман та небажання з'ясовувати відносини, таємничі зради про які партнер може навіть ніколи і не здогадатися.

Робота - творчій період, але для "земних" професій це може бути погано, бо він принесе з собою плутанину, простої та непорозуміння. Завдання розуміються невірно, керівництво займає незрозумілу позицію, з'являється страх невизначеності у майбутньому. Фінанси теж у тумані.

Здоров'я крихке, часті інфекції, хронічні хвороби не лікуються, а підліковуються. Взагалі  проблеми вірно встановити діагноз та підібрати лікування. Частково з некомпетенції лікаря, частково від того, що ти сама дуже хвилюєшся і не можеш пояснити, що тебе турбує. Психічні відхилення, передозування ліків, зловживання наркотиками або алкоголем.

Місяць радить тобі діяти обережно та обачно. Остерігайся обману, ти можеш бачити речі у невірному сенсі. Заглибся у найглибшу частину своєї душі та спробуй прояснити ситуацію. Все переплуталося, стало незрозумілим. Це лякає та веде до депресії. Несвідомі неконтрольовані реакції та дії.

В перевернутому положені Місяць оновлюється і ти можеш побачити ситуацію з іншого боку. Невизначеність зникає, ти знову маєш уяву як треба себе поводити та що робити. Таємне становиться явним. Настає мить прозріння, з'являється критичне мислення. Та перевернуте положення Місяці може говорити про те, що ти дуже раціонально дивишся на наш світ, заперечуєш існування інтуїції, тонкого світу та таємничого потойбічного життя. Не звертаєш увагу на емоції та почуття у житті людини.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам