Зі СВЯТОМ МАБОНУ! Dimmrunir - Свічні Руни Темряви.

 Нарешті знову з'явилося бажання щось писати. Мабуть тому, що настало Свято. Мабон - Осіннє Рівнодення, черговий оберт Колеса Року. На цей раз до Зими (https://anabureju.blogspot.com/2020/09/blog-post_20.html)

Є сьогодні також хочу почати розмову про чарівні Dimmrunir. Настає час, коли темрява стає нашою супутницею. День стає меньшим, а  ніч стає більш довгою. Руки самі тягнуться запалити свічку. До чого це я? До того, що розповідь піде про Свічні Руни або Руни Темряви.

Dimm - це темний, мрачний, а Dimmrunir - Руни Темряви (https://handrit.is). Ці Руни ріжуть на воску. Вони незвичайні та дуже давні з Руних рядов і ведуть своє походження з Ісландії. Dimmrunir використовуються ТІЛЬКИ у свічній магії. Кожна літера вирізається на свічі та прогорає, виконуючи твоє завдання. Одна свіча, одна Руна, одне завдання.  Чому так? Мабуть тому, що у кожній окремій Літері Dimmrunir зашифровано декілька Рун Футарка. А іноді і не зашифровано і ми бачимо їх. Dimmrunir легко поглинають, можна сказати навіть, затягують в себе все, що ви напишете поряд з ними. Це не забороняється. Поряд з єдиною Dimm-руною можна писати побажання, або інші Руни, які пояснять або розкриють більш детально вашу ціль. Важливо дотримуватись правил у написання Dimmrunir. Розворот Руни має велике значення.  

Коло наноситься на гніт свічки і показує твою ціль. Навколо півкруги та завитки - зашифровані Літери Футарка. 

Літера розгорнута донизу: ти вкладаєш максимум зусилля, даєш "копняка".

Літера розгорнута вліво - зачистити перешкоди. Вона розбиває блоки та прибирає проблеми, які заважають тобі робити основну роботу. 

Літера розгорнута вправо - ти пливеш за течією та дозволяєш вогню робити все на свій розсуд. Таке можливо, якщо ти не маєш інформацію або не впевнена у якому стані справи.

Літера розгорнута доверху - вплив довгий та інтенсивний. Це не разовий поштовх, а "серія копняків" на протязі певного часу.

Давайте розглянемо детальніше.   

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам